På gång

Detta är en del av vad som kommer att hända under hösten 2020 och vintern 2021.

Datum och tider hittar du i vår kalender

Information om ändrade samlingar pga Covid19

På grund av pågående smittspridninga av Covid19 råder skärpta restriktioner. Dessa gör att vi inte kommer att samlas till några gudstjänster fysiskt i vår kyrka. Alla församlingens gudstjänster och andakter sker via konferenstjänsten Zoom. Mer information om våra webbsändningar hittar du här.

En speciell tid

Just nu upplever vi en mycket speciell tid. Församlingsledningen vill uppmuntra till att söka Guds väg i detta. Vi vill uppmuntra till att be för den tid som kommer efter Corona. Vi tror att Gud kan använda denna situation och vända den till något positivt. Låt oss tillsammans be för att spridningen av Covid19 ska upphöra och att framtagandet av ett vaccin ska ske säkert och bli effektivt. Mitt i rådande läge vill vi upphöja Jesu namn och tacka för att han har en väg framåt trotts att vi inte alltid förstår hur det ska gå till. Tron är grunden för det vi hoppas på; den ger oss visshet om det vi inte kan se”. Hebreerbrevet 11:1

Läxhjälp - Hösttermin 2020

Läxhjälpen är just nu på paus. Men vi återkommer så fort vi vet när den starar igen.

Behöver du hjälp med läxor eller studier? Eller bara vill sitta och plugga en stund och ha möjlighet att ställa en fråga. Då är du välkommen till Frikyrkan Jämjö på tisdagseftermiddagar. Det kan till exempel handla om en specifik läxa/uppgift, att bli förhörd på glosor eller inför ett prov, att sitta och räkna matte mm.

Legitimerade lärare kommer finnas på plats men även andra kompetenta personer. Du är välkommen med frågor i alla olika ämnen så som matte, NO-ämnen, svenska, språk, SO-ämnen, musik mm.

Läxhjälpen riktar sig till dig som går i mellanstadiet eller i högstadiet,alltså åk 4-9.

15.00-15.30 serverar vi ett enklare mellanmål.

Allt är helt gratis!

Michaela Tersmeden

Lyssna på inspelningar

Här kan du lyssna på utvalda predikningar och samtliga föredrag från vår Alphakurs.

Klicka här