På gång

Detta är en del av vad som kommer att hända under hösten 2019.

Datum och tider hittar du i vår kalender

Vi fyller 5 år och det firar vi med pastorsinstallation!

Helgen 7 -8/9 firar vi 5 år som församling. Detta firar vi med en församlingsdag på Aspö lördagen den 7/9 och pastorsinstallation söndagen den 8/9.

Söndag 8/9 kl. 15.00 Gudstjänst med pastorsinstallation

Vi firar gudstjänst och välkomnar vår pastor Tomas Wallengren. Kan vi som församling fira våra första 5 år på ett bättre sätt? Tror knappt det. Detta vill du inte missa!

Alphakurs - en grundkurs i kristen tro

Söndagen den 22 september inleder vi årets Alphakurs med en prova-på-gång. Vi startar kl. 17.00 med att vi äter tillsammans.

Våga växa

Vi möts vid flera tillfällen och tar del av undervisnings kring Andens gåvor, men varje samling innehåller också praktik kring det vi talat om. Ämnen vi går igenom är förbön med handpåläggning, profetia, helande, att bli fylld av Guds Ande, befrielse med mera.

Nästa Våga växa kurs börjar 6 oktober 14.00

Läxhjälp - Hösttermin 2019

Behöver du hjälp med läxor eller studier? Eller bara vill sitta och plugga en stund och ha möjlighet att ställa en fråga. Då är du välkommen till Frikyrkan Jämjö på tisdagseftermiddagar. Det kan till exempel handla om en specifik läxa/uppgift, att bli förhörd på glosor eller inför ett prov, att sitta och räkna matte mm.

Legitimerade lärare kommer finnas på plats men även andra kompetenta personer. Du är välkommen med frågor i alla olika ämnen så som matte, NO-ämnen, svenska, språk, SO-ämnen, musik mm.

Läxhjälpen riktar sig till dig som går i mellanstadiet eller i högstadiet,alltså åk 4-9.

15.00-15.30 serverar vi ett enklare mellanmål.

Allt är helt gratis!

Michaela Tersmeden

Lyssna på inspelningar

Här kan du lyssna på utvalda predikningar och samtliga föredrag från vår Alphakurs.

Klicka här